Showing all 11 results

 • KM45.00

  Vi niste sudbinski određeni svojim genima i osuđeni da budete takvi kakvi ste sve do svog kraja života. Stvara se jedna nova nauka koja daje moć svim ljudima da stvore realnost po svom izboru. U knjizi Stvorite novo JA: Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi slavni pisac, predavač, istraživač i hiropraktičar dr Džo Dispenca kombinuje područja kvantne fizike, neuronauke, hemije mozga i genetike da bi vam pokazao šta je sve moguće.

 • KM49.90

  Majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica s prirodnim zaslađivačima, svježim i organskim sastojcima, Dunja Gulin donosi nam u ovoj slatkoj kuharici maštovite, gurmanske recepte za svaku prigodu. Hrskavi keksi, kremasti kolači, raskošne torte, slasne savijače, prhke pite i bogata dizana tijesta od prirodnih, cjelovitih sastojaka, bez mliječnih proizvoda, teških masnoća i šećera, zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce, a tu su i omiljeni klasici u zdravijoj varijanti kao što su tiramisu, zapečene palačinke i nezaobilazne zaherice. Sto posto okusa za sto posto gurmane.

 • KM432.00

  Dehidracija je najzdraviji najjednostavniji i najekonomičniji način očuvanja hrane.  Excalibur ravnomjerno isušuje sadržaj svih ladica tako da sve što je učinjeno odjednom Dehidracija koncentrira prirodnu slatkoću i mirise vaše hrane. Ostavljajući vas s okusom koji je daleko zdraviji od grickalica s visokim udjelom masti i bombona s visokim šećerom koji su napunjeni kemijskim konzervansima Excalibur ekonomični dehidrator s 4 ladice pruža prostor za sušenje površine 4 četvorna metra i izvrstan je način isprobavanja dehidriranja.

 • KM34.90

  Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić, vodeći stručnjaci s područja prirodne prehrane, donose glavni priručnik za sve ljude koji odluče prehranom dugoročno ulagati u svoje zdravlje. Deseci tisuća ljudi su pomoću ove knjige uspjeli poboljšati svoje prehrambene navike, a s obzirom na to da se ona bavi pitanjima koja muče suvremenog čovjeka, njezin je utjecaj išao i puno dalje. Ova jezgrovita, lako razumljiva te prisna i duhovita knjiga sada je dopunjena najnovijim saznanjima i ilustracijama u boji, a krasi je i posve novi dizajn. Hrana za život ponovno će dokazati da je neizostavna riznica spoznaja o zdravlju i idealna polazišna točka za sve koji žele unaprijediti svoje zdravlje promjenom prehrane.

 • KM59.90

  Sirovo je konačno i kod nas pronašlo svoje mjesto visoko na ljestvici zdravih načina prehrane, a sve to uvelike zahvaljujući i Leni i Darku Juriću koji su svoju ljubav prema sirovojelstvu pretvorili u kulinarsku čaroliju. Svoju umješnost u osmišljavanju neodoljivih sirovih jela odlučili su podijeliti s vama u ovoj knjizi, a svojim vas savjetima pozivaju da i sami isprobate raznovrsne delicije pripremljene sa živom hranom čiji su pozitivni učinci na zdravlje i opće dobrostanje nadaleko poznati.

 • KM1,270.00

  Vitamix podstiče strasti. Zbog toga smo ovom brendu najviše vjerovali profesionalni kuhari. Ali nećete nas naći samo u kuhinjama restorana. Naći ćete nas i u kućnim kuhinjama širom sveta. Jer bez obzira na to da li ste zainteresirani za kulinarstvo, donošenje zdravijeg izbora ili uživanje u smoothie-ima s kvalitetom restorana – kod kuće – kad ste spremni ići i ići gore, kad ste spremni uložiti u svoju strast, spreman za Vitamix.

 • KM1,565.00

  Vitamix blenderi su u svojoj klasi, bez premca po svojoj izdržljivosti, svestranosti i čistoj snazi. Blender Professional Series 300 ima poklopac od 64 oz. miješanje spremnika niskog, širokog profila dizajniranog da stane ispod većine kuhinjskih ormarića, a istodobno daje brže, finije i efikasnije rezultate od klasičnih miješalica. Takođe nudi 64 oz. Kapacitet (gotovo dvostruko veći od onoga što dopušta većina blendera) i potpuno promjenjiva brzina kojom upravljate glatkim okretanjem kotača.

 • KM43.90

  Sadhguru nam objašnjava kako naš unutarnji svijet može biti baš onakav kakav želimo ako primijenimo jogijske tehnologije. Nadahnuti uvidi ovog vizionara o postojanju dimenzija koje nadilaze um i tijelo popraćeni su vrlo praktičnim uputama kako bismo i sami okusili beskonačnost, ali i omogućili svojem umu i tijelu da optimalno funkcioniraju u materijalnom svijetu. Njegove su poruke kristalno jasne, primjenjive i duboke te će uzburkati srce suvremenog duhovnog tražitelja i zaintrigirati sve one koji žele više radosti i mira.

 • KM79.00

  Spirawlly je napravljen od ABS plastike koja je otporna na udarce i ne sadrži bisfenol-A, a oštrice su mu izrađene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, što ga čini prvoklasnim proizvodom sposobnim za višegodišnju upotrebu bez ikakvih teškoća. Spiralizer ima četiri snažne vakumske nogice koje čvrsto prijanjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju. Za njegov rad nisu vam potrebne ni baterije ni struja.

 • KM49.90

  Više od 80 recepata za sladolede na štapiću, instant-sladolede, sladoledne torte, ledene lizalice, sladoledne kreme, kremaste ledene napitke, sladoledne kolačiće i sendviče, razne preljeve i druge dodatke s isključivo zdravim, cjelovitim sastojcima: bez rafiniranih šećera, bez mliječnih proizvoda, bez glutena, s receptima za verzije bez orašastih plodova. Sa ili bez aparata za sladoled, za zabave, obitelj ili kao zdravi dekadentni desert za jednu osobu – ponekad samo od nekoliko vrhunski odabranih sastojaka. Od kremastih lizalica s borovnicom do slatko-slanog sladoleda s karamelom i kokicama, od trostruko čokoladnog frapea s metvicom do sladoledne torte s trešnjama – recepti se nižu, jedan bolji od drugoga, uz prelijepe fotografije samih autorica.

 • KM59.90

  Ključ za istinsko razumijevanje svijeta u kojem živimo, leži u shvaćanju dalekosežnih posljedica naših prehrambenih navika.Ono smo što jedemo. Hranu doslovno ugrađujemo u naša tijela. Putem prehrane na osnovnim i nesvjesnim razinama sudjelujemo u vrijednostima i paradigmama našega društva.